Cum sa faci videochat de acasa - sfaturi si informatii utile

Afla toate detaliile cu privire la videochat de acasa precum: ce echipamente ai nevoie, cum sa faci videochat de acasa, comisioane si costurile implicate pentru amenajarea camerei

Cum poti colabora cu Studiolab20 facand videochat de acasa?

Daca in continuare iti doresti sa lucrezi de acasa, te sfatuim sa iei legatura cu un reprezentant Studiolab20 la 0753546144 (WhatsApp-Telegram-Viber)  ne poti scrie un email la contact@studiolab20.com sau direct prin site in care sa ne spui numele, numarul de telefon, orasul din care vrei sa lucrezi si cateva detalii cu privire la echipamentele pe care le ai deja (PC, camera web, internet, lumini etc). Daca nu ai inca echipamentele, vezi mai jos recomandarile noastre.

Ce beneficii ai daca faci videochat de acasa alaturi de Studiolab20?

•Primesti un comision standard din incasari ce poate ajunge pana la 90% in baza volumului de munca, incasari si vechime

•Ai bonusuri si premii pe care le poti atinge lunar

•Echipa noastra se va ocupa de setarea conturilor, setarile softurilor si PC-ului si vom oferii suport pentru setarea luminilor si optimizarea imaginii

•Ai la dispozitie o aplicatie interna care iti permite sa discuti oricand cu echipa Studiola20 atat pentru probleme tehnice cat si pentru training

•Identificare+cumparare+configurare componente PC in baza bugetului tau. Echipa noastra tehnica va gasi cele mai bune preturi.

Ce asteptari avem de la modelele care aleg sa faca videochat de acasa:

•Seriozitate si implicare. La fel ca in orice alt job, ai nevoie si aici de respecarea unui program zilnic (Acest lucru nu este neparat necesar, doar pentru cei care iau acest job in serios)

•Transparenta si respect. Din partea noastra veti primi tot suportul necesar si vom fi langa tine pas cu pas insa avem nevoie din partea ta sa fii sincer/a si sa ne comunici fiecare situatie intalnita (ai post pentalizat/a, ai avut divergente cu un membru, etc) pentru a o putea rezolva in cel mai scurt timp.

Echipamente videochat recomandate de Studiolab20:

Chiar daca vei gasi pe net diverse informatii cu privire la echipamentele necesare, te sfatuim sa tii cont de recomandarile noastre intrucat am testat atat diverse configuratii PC cat si tipuri de iluminat si camere web.

•Un calculator sau laptop, una din aceasta varianta ar fii recomandat sa fie de o generatie mai nou si de preferat cu un procesor I5 sau I7.

•Cunoasterea unei limbi straine. Daca nu cunoasteti nici o limba straina, puteti folosi un translator online.De altfel, este o ocazie minunata sa invatati, videochatul de acsa va ajuta in acest sens

•O conexiune buna la internet. Important este sa aveti o conexiune buna la internet de minim 3000 md/s, tot ce este pe + este bine venit.

•Dorinta. Videochatul de acasa il putem asocia si cu dorinta de a face bani. Fara dorinta este imposibil sa ajungi sa castigi sume importante de bani.

•O camera web:

Noi recomandam 3 tipuri de camere: 

-Logitech Streamcam

-Logitech Brio4k

-Logitech BCC950

Aceste 3 tipuri de camera web va va ajuta sa castigati sume importante in activitatea de videochat de acasa. Desigur, puteti folosi si camera de la laptop sau o camera web mai slaba, dar cu timpul este important sa achizitionati un astfel de model.

Videochatul de acasa poate fii mai mult productiv decat cel de la studio daca aveti grija de anumite aspecte. In primul rand, este necesar sa aveti o lumina foarte buna, de asemenea calculatorul sau laptopul trebuie sa fie o generatie mai noua si de prefeat cu un procesor I5 sau I7, camera web trebuie sa fie HD(nu este obligatorie una din cele enumerate mai sus dar acele camere sunt modelele care rezista cel mai bine in timp pentru ore multe de functionare). La fel de important este sa aveti o conexiune buna la internet( Pentru HD 3000-4000 mb/s iar pentru FullHD 7500 mb/s

O lumina continua este intodeauna necesara si bine venita, in cazut in care nu aveti una puteti folosii lumina din camera dvs dar pe viitor este recomandat sa achizitionati un set de lumini cu 2 umbrele si 2 trepiede, este mai mult decat decat suficient, mai jos aveti un link catre un exemplu:

https://www.emag.ro/kit-iluminare-continua-ishoot-softbox-40x40cm-lampa-filament-400w-85w-trepied-sb3192/pd/DYHBQ9BBM/?X-Search-Id=4b2443fe967aa5a8d99f&X-Product-Id=46564646&X-Search-Page=1&X-Search-Position=9&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view